DESIGN OM VAN
TE HOUDEN

Een prachtig en uniek design.
Maar nog mooier in je eigen kleuren
en bedrukking

Italiaanse kwaliteit, in jouw kleuren

De TENDIFLEX® SPHERE kan op veel verschillende manieren worden gepersonaliseerd en aangepast, van de dop tot de bovenste en onderste ringen in combinatie met de kleur van het weefsel samen met de afwerking van de palen, wat leidt tot een unieke en persoonlijke Tendiflex Sphere. De aanpassing van alle componenten van de bol maakt het mogelijk om de bedrijfsidentiteiten terug te roepen in coördinatie met de overheersende kleuren van de omgeving.

De speciale ultraresistente basis maakt hem onverslaanbaar in termen van duurzaamheid en robuustheid, terwijl de uitschuifbare band, met drievoudige ergonomische clip, kan worden gebruikt om in alle veiligheid modulaire geleidingssystemen te creëren.

Paal met riem TENDIFLEX® SPHERE met vlakke voet.
Verlengbare riem tot 3,30 meter.

Met de gloednieuwe TENDIFLEX® SPHERE, met zijn elegante, minimalistische en futuristische ontwerp, kunt u de bovenkap aanpassen, en niet alleen, met uw eigen bedrijfskleuren. Deze oplossing maakt TENDIFLEX® SPHERE perfect voor uw omgeving en stelt u in staat om keer op keer een andere boodschap naar de markt te communiceren. TENDIFLEX® SPHERE is het resultaat van de evolutie van onze historische post. Het heeft een innovatief ontwerp dat een oneindige mogelijkheid van aanpassingen mogelijk maakt. De driedimensionaliteit van de bol, gecombineerd met de draadvormige lijn van de structuur, creëert een uniek product in zijn soort.

Mogelijkheden

Rood
Blauw
Groente
Geel
zwart
Wit
Fluo geel
Fluo roze
Fluo oranje
Fluo groen
Gepolijst chroom
Gepolijst goud

Rood
Blauw
Groente
Geel
zwart
Wit
Fluo geel
Fluo roze
Fluo oranje
Fluo groen

– Standaard voet Ø350 mm;
– Magnetica voet Ø350 mm.

– Paalhoogte 590 mm;

– Diameter voet 280 mm;

– Postgewicht 7,4 kg;

– Riemlengte 2,3 m / 3,3 m – aanpasbaar met uw bedrijfslogo;

– Personalisatie: riem, ringen en bovenkap.

Ergonomische en magnetische tape-uiteinden

The TENDIFLEX® are equipped with different types of tape ends, namely: ergonomic tape end and magnetic tape end. The magnetic tape end is ideal in situations where safety is a priority and, in case of emergency, it allows a simple and fast “release” of the tape end.